Over ons

Ik leef, beweeg en adem Rotterdam. De stad viert 75 jaar wederopbouw. de stad waar mensen uit meer dan 160 landen wonen. De stad die mij inspireert door de dynamiek en diversiteit aan mensen, culturen en alle soorten haar.

Sinds 2000 verwennen we niet alleen de Rotterdammers. Onze multiculturele klantenkring eist van ons excellentie in haarstyling. Ik ben gek op kleur en gek op mensen. Het kappersvak stroomt door mijn aderen. Met liefde, passie en toewijding sta ik hier en ben ik er voor jou om je te adviseren en de mooiste kapsels te creëren . Sinds 2006 zijn we 7 dagen per week open. Dit is Rotterdam. Whoops in de Stad.

Wat we vandaag mooi vinden…
Een veel gehoorde uitspraak die ook zeker op Whoops van toepassing is. Want wat we vandaag mooi vinden, kan morgen ECHT anders zijn. Ons team is constant in beweging, volgt én creëert veranderingen. Daarom is Whoops lid van Het Spectrum (een onafhankelijke kring van haarkleurspecialisten). Volgen wij de beurzen en shows in binnen- én buitenland en ontwerpen eigen collecties.

Betlem Taravilla (eigenaresse Whoops)

Awards

Winnende collecties

Coiffure Award, derde plaats Pers Award 2016

The Style Masters Award 2015. International Contest Winner Benelux

Style Masters Award Nederland 2013

Affiliate Winnaar Benelux 2011

Coiffure Award 2009, Newcomer of de Year

Coiffure Award 2004, Consumer Award

Nederlandse Haarmodelijn 1999

Passie voor vakmanschap

image 1
image 1
image 1
image 1

 

Betlem Taravilla

Mijn toewijding aan het kappersvak, beauty en styling en mijn passie voor ondernemen, zijn voelbaar als je bij Whoops binnenstapt.
 
Oorspronkelijk kom ik uit Barcelona en sinds 2000 ben ik eigenaar van Whoops, waar ik als Art Director het vakmanschap heb ontwikkeld tot het niveau van vandaag.
Verder heb ik veel prijzen en nominaties ontvangen, maar voor mij blijft de tevredenheid en het enthousiasme van de klant het belangrijkste.
 
Samenwerking in een team van professionals is voor mij een bron van kracht en inspiratie en ik heb veel vertrouwen in wat mensen samen kunnen bereiken.Sinds jaren ben ik lid van Spectrum (de vereniging van haarkleurspecialisten) en regelmatig toon ik mijn vakkennis en artistieke talenten bij shows, presentaties, workshops en trendcollecties.
 
Mijn betrokkenheid en daadkracht om de kappersbranche op een hoger niveau te brengen staat voor mij voorop en scholing en training van nieuwe professionals houden mij scherp.
 
Ik zie je graag bij Whoops voor persoonlijk advies