Voor de bruid

Als aanstaande bruid wil je dat de belangrijkste dag van je leven wordt zoals je had gedroomd. Dat begrijpen we goed en daarom nemen we de tijd om uitgebreid met je te bespreken wat jou voor ogen staat. Een bruid begrijpen vinden wij van het grootste belang.

We hebben voor jou een breed scala aan mogelijkheden en samen komen we tot de perfecte uitstraling voor de mooiste dag van je leven. Als je wilt dat deze dag de meest sprankelende dag van je leven is, kun je contact met ons opnemen en je laten adviseren door onze professionals.

“Gun jezelf een stralende dag”

IMAGEMAKERS

VERNIEUWEND, TIJDLOOS, CREATIEF, BALANS, UITSTRALING, LIEFDE


Whoops treatments

Bij Whoops hebben we gekozen voor de keratine behandeling van Maxliss omdat we volledig overtuigd zijn van de mogelijkheden van dit product. Het vermindert het pluishaar bij alle haar types.
In een land als Nederland waar de vochtigheidsgraad zo hoog is, biedt Maxliss een passende oplossing voor ieder soort frizzy haar.
De keratine behandelingen van MaxLiss bevatten hoogwaardige aminozuren die het haar op een natuurlijk wijze herstellen.

De haarverzorgingslijn “FreeSpongeEffect” van Maxliss bestaat uit 3 verschillende keratine behandelingen:

• Maxliss Actives of Marocco: krachtige keratine behandeling , maximale vermindering van krul. Voor droog, pluizend en weerbarstig haar. Ideaal voor het uitrekken van krullend haar.

• Maxliss Crystallization: Veelzijde keratine behandeling, vermindering van krul en maximale haarverdikking. Speciaal voor pluizig haar met weinig volume. Ideaal om fijn haar te verdikken en te versterken.

• Maxliss Crome: Sterke keratine behandeling, maximale vermindering van volume en extreem herstellend. Ontwikkeld voor veel, droog en beschadigd haar. Ideaal om zeer beschadigd haar en breekbaar haar efficiënt te herstellen.
We geven je graag advies. Vraag naar de mogelijkheden.

FIBREPLEX van Schwarzkopf Professional zit in ons assortiment omdat het je haar beschermt tegen haarbreuk door ontkleuren, oplichten en kleuren. Verder beschermt Fibreplex bros haar ook als het niet gekleurd is.

Het eerste Bond Enforcing System creëert haarbruggen en biedt langdurige kleurbescherming.

De high performing Fibre Bond 4.5 technologie treedt in werking tijdens elke chemische haarbehandeling en verbindt zich met de haarvezels om de haarbruggen te versterken en te verzegelen en haarbreuk te minimaliseren.

Het brengt ook het pH niveau in balans en zorgt voor superieure haarkwaliteit en langdurige, levendige kleur en glans.

FIBREPLEX biedt mogelijkheden ook voor fijn haar zelf als het niet gekleurd wordt.

Mooie, luxueuze en verantwoorde professionele haarverzorging, styling en kleur.

We geloven dat onze planeet het verdient om gered en gerespecteerd te worden.

We kiezen voor Oway omdat deze producten zijn ontwikkeld op basis van biologische en biodynamische ingrediënten.

Beleef deze ervaring. Dit is onze nieuwe keus voor de toekomst.